wie zijn wij?

intro

Holland Veranda B.V. is een gepassioneerd middelgroot bedrijf dat zich richt op het verhogen van de buitenervaring voor klanten. Met een klein team van professionals, bestaande uit verschillende specialisten, zijn zij gedreven om nog meer werk aan te nemen en is geen taak te groot voor hen. Als klantgericht bedrijf staat service bij hen boven alles.

 

Het bedrijf word aangedreven door een vader-zoon duo, die samen werken aan de uitbreiding van het bedrijf. Hun passie en expertise vormen de basis voor de hoogwaardige diensten en producten die ze aanbieden. Laat Holland Veranda u helpen bij het verbeteren van uw buitenleven en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

 

onze missie

Onze missie is om onze klanten te voorzien van een buitenruimte waar ze volop kunnen genieten, door het bieden van uitstekende service en het creëren van een product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We geloven dat onze klanten verdienen om de best mogelijke ervaring te hebben, en daarom blijven we ons steeds verbeteren en innoveren.

 

Bij Holland Veranda B.V. zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en groei. Wij zijn open voor samenwerking met buitenlandse leveranciers en zijn trots op onze verleden successen bij het werken aan grote projecten. Onze passie voor veranda’s en buitenleven drijft ons om te blijven innoveren en verbeteren, en wij geloven dat samenwerking de sleutel is tot nog grotere successen in de toekomst.

 

 

Uitstekend
Gebaseerd op 65 recensies
Fouad B
Fouad B
2023-12-01
Heel kundige monteurs en ontzettend vriendelijk. Veranda deel 1 is geleverd conform afspraak. Het ziet er ook echt mooi uit. Bedankt voor de service.
Enes
Enes
2023-09-30
We zijn heel erg tevreden over onze veranda top bedrijf!!!
Ina Vermeent
Ina Vermeent
2023-09-05
mooie terras overkapping met zij wanden en glazen deur . Vloer netjes betegeld . vriendelijke mensen denken met je mee. En zeer vakkundig .echte aanrader voor iedereen. Zijn zeer tevreden
jessica vermeer
jessica vermeer
2023-08-08
Zeer snel en professioneel geholpen door de mensen van Holland veranda. Toen er na 3 dagen een lekkage was, waren ze binnen een mum van tijd terug om het op te lossen. Nette mensen, weten wat ze doen. Ik ka het zeker aanraden.
H. Heikoma
H. Heikoma
2023-07-24
We zijn erg tevreden met onze veranda met schuifpui. Professioneel geplaatst. Komen afspraken na. Vakkundige monteurs. Alles geplaatst in 1 dag.

Instagram