In termijnen betalen?

Previous slide
Next slide

Bij Holland Veranda bieden we verschillende mogelijkheden om uw constructie in termijnen te betalen, geheel rentevrij en zonder gedoe. Met onze flexibele betaalopties en een eenvoudige interne kredietbeoordeling, zorgen we ervoor dat u snel kunt genieten van uw nieuwe buitenruimte.

We begrijpen dat veel klanten de voorkeur geven aan gespreide betalingen en we begrijpen ook dat het niet prettig is om hiervoor naar een externe partij te moeten gaan. Bij Holland Veranda hebben we de oplossing: we nemen het voorschot voor de veranda zelf op ons. Op deze manier bieden we een transparante en eenvoudige financieringsoplossing, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het aanvragen van leningen bij dubieuze banken

1. offerte

Bekijk eerst onze diverse catalogus, vraag een offerte aan en kies uw gewenste termijn. Onze medewerkers zullen contact met uw opnemen en uw een prijsopgave sturen.

2. Kredietcheck

Indien uw akkoord gaat met de prijs vragen we een kleine verificatie van uw huidige financiële situatie. Dit om te bevestigen dat de betaalafspraak niet buiten uw budget valt.

3. Overeenkomst

Wij zullen in de factuur de betaalafspraak vaststellen en uw vragen om deze te ondertekenen. Zodra deze overeenkomst is getekend is alles rond en kunnen we door met de volgende stap!

4. Veranda

Onze monteurs nemen direct contact met u op om de Veranda zo snel mogelijk bij u te plaatsen. Dit om u zo snel mogelijk te voorzien van uw (nieuwe) luxe buitenruimte.

Bekijk de voordelen

Rentevrij

Bij Holland Veranda bieden we rentevrije gespreide betalingsmogelijkheden aan, zodat u uw droomveranda kunt realiseren zonder extra kosten. Met onze flexibele betalingsvoorwaarden kunt u genieten van uw nieuwe buitenruimte en tegelijkertijd uw budget beheren. Ontdek vandaag nog hoe u uw veranda kunt financieren zonder rente toe te voegen aan uw betalingen.

Gemakkelijke Budgetbeheer

Met rentevrij gespreid betalen bij Holland Veranda kunt u uw budget gemakkelijk beheren. Door de flexibele betalingsvoorwaarden kunt u uw veranda financieren zonder dat dit extra druk legt op uw financiën. Geniet van de voordelen van gespreid betalen en behoud tegelijkertijd controle over uw budget.

Krediet vanuit ons

Bij Holland Veranda streven we ernaar om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden, zelfs wanneer het gaat om betalingsregelingen. Daarom bieden we ons eigen kredietprogramma aan, rechtstreeks vanuit ons bedrijf. Dit betekent dat u niet hoeft te voldoen aan strenge BKR-vereisten om in aanmerking te komen voor gespreide betaling. Bovendien heeft u het voordeel dat uw schuld bij ons blijft, zonder tussenkomst van externe financiële instellingen die uw financiële situatie kunnen beïnvloeden.

Wat is de prijs?

De kosten voor een project zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wij vragen geen meerprijs of rente indien u wilt betalen in delen/termijnen. Dit omdat de overeenkomst geheel bij Holland Veranda zit en niet bij een externe bedrijf.

Stel hieronder uw droomveranda samen en schrijf het gewenste termijn dat u wilt betalen. Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar ons team op kantoor. Verwacht persoonlijk contact binnen één werkdag. Wij sturen uw aanvraag door naar ons team op kantoor. Bent u serieus geïnteresseerd en wilt u een offerte op maat voor uw persoonlijke situatie? Plan dan een adviesgesprek bij ons op kantoor.

Veranda / Carport configurator
 • Kies uw product
 • Kies uw dak
 • Opties
 • Kies uw voorkant
 • Kies uw zijkant
 • Aanvullende Informatie

Offerte Aanvragen

 

3

Veranda / Terrasoverkapping

Voorbeeld Carport

Carport

 

Voor de prijsopvraag van losse onderdelen, klik dan hier

 

Hoe wilt u uw dak hebben?
Glazendak Getint

Glazendak Getint

"

Glazendak Opaal

Polycarbonaat Helder

Polycarbonaat Helder

Polycarbonaat Opaal

Polycarbonaat Opaal

Geïsoleerde Sandwich Platen 40mm Wit

Geïsoleerde Sandwich Platen 40mm Wit

Geïsoleerde Sandwich Platen 40mm Antraciet

Geïsoleerde Sandwich Platen 40mm Antraciet

 

Zonnepaneel Dak

Zonnepaneeldak

 

Opties


Antraciet

RAL 7016

Mat Zwart

RAL 9005

Créme Wit

RAL 9001

 

Wat komt er aan de voorzijde?

 

 

Wat komt er aan de achterzijde?

 

 Aluminium Schuifpui

Aluminium Schuifpui

"

Glazenschuifwanden

Glazenschuifwanden + Elektrische Screen

Glazenschuifwanden + Elektrische Screen

 

Wat komt er aan de zijwanden?


Wat komt er aan de zijkanten?

Wilt u een Spie plaatsen?

 

Rechts

Belangrijk

 1. Rente Vrij: Onze gespreide betalingsregeling is rentevrij, waardoor u geen extra kosten hoeft te betalen voor het financieren van uw veranda.

 2. Gevolgen late betalingen: Bij te late betalingen wordt een boete van 100 euro per dag in rekening gebracht, om ervoor te zorgen dat betalingen op tijd worden voldaan.

 3. Recht op Terugnemen van Veranda: In het geval van langdurige betalingsachterstand behouden wij ons het recht voor om de veranda terug te nemen. We streven er echter altijd naar om samen met u tot een passende oplossing te komen voordat deze maatregel wordt genomen.

 4. Kredietcheck: Als onderdeel van het aanvraagproces voeren we een kleine kredietcheck uit, waarvoor we mogelijk een salarisstrook nodig hebben om uw financiële situatie te beoordelen.

 5. Algemene Voorwaarden: Deze voorwaarden maken deel uit van onze algemene voorwaarden voor gespreide betalingen. Door gebruik te maken van onze gespreide betalingsregeling stemt u in met alle voorwaarden zoals hierboven uiteengezet, evenals onze algemene voorwaarden voor verkoop en service.